Mi a lélek útja?

Minden léleknek saját útja van, amelyet minden egyes életben megélhet.

A lélek útja nem más, mint a szabadság, amikor nincs már félelem, nem határoz meg az elme. Ez maga az áramlás, a lelkek által megélt érzések. Ha ezt éljük, felszabadul a lelkünk és elengedhetünk mindent, ami a földi léthez köt minket. Nem határoznak meg többé a földi dolgok, mivel szárnyal a lelkünk.

Az élet szabadsága ez az ember számára, hiszen, ha a lélek vezeti az embereket, minden könnyen létrejön az életben. Nem kell teperni, küzdeni, erőlködni, mert egyszer csak ott terem az, amire vágyunk. A lélek áramlik az életen keresztül, mindent ő határoz meg és vezeti az emberi felet. Az életben megélt érzések és történések a lélek fejlődését szolgálják, ezért nem beszélhetünk jó vagy rossz dolgokról, csupán az életről.

A lélek vezeti és tartja életben a testet, tehát minden a lélekből ered. Ezért fontos mindent a lélek oldaláról megközelíteni, nem csupán a testtel azonosítani magunkat.

A lélek útja tehát a megélt érzések, tapasztalatok összessége, ami a lélek fejlődését szolgálja. Az elakadások a meg nem élt érzésekből erednek, amelyektől meg kell tisztítani a lelket, hogy az áramlás folyamatos legyen.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük