Létezik-e a másik fél?

Igen. A lélek egy élőlény. Ez az isteni felünk, aki azért születik le, hogy megélje a fejlődését a földi létben. Minden lélek egy egységben jön létre. Ezt az egységet a teremtő erő hozza létre. A lélek útja a teremtő felhőből, Isten földi léthez kapcsolódó feléből indul ki. A lélek a születésekor egy egységben válik ki innen és a kilökődés után kettéválik. Így indul el a két fél a saját útján, egymás mellett az életben.

A lélek kettéválása azért jön létre, hogy a két fél különböző érzéseket éljen meg és ez által fejlődjön a lélek. Minden érzés egy önálló rezgést képvisel. A kettéváláskor más-más rezgése van a feleknek, így öltenek férfi és női testet. A lélek érez, ezért a két fél érzékeli egymás rezgéseit és a másikban bekövetkező változást is. Minden változás, ami bekövetkezik a lélekben, a fejlődést szolgálja. Ezért olyan fontos az érzések megélése, mert csak így fejlődhet tovább a lélek.

Fontos, hogy a két fél találkozzon az életben, mert ez jelenti a kapcsolódást a fizikai testen keresztül. Így élheti meg a lélek a földi léten a változásokat, mivel minden találkozás megváltoztatja a lélek rezgését. A két fél minden életben találkozik egymással azért, hogy kapcsolódjanak és átadják egymásnak a külön-külön megélt rezgéseket (érzéseket), és indulnak tovább a saját útjukon. Ezáltal haladnak egy szinten a felek.

Amikor a két fél fejlődése végbemegy, létrejön az újraegyesülés és emelkedik vissza az egyesült lélek Istenhez. Az újraegyesüléskor összeáramlanak az érzések a két félben, a rezgések összeadódnak és a két lélek újra eggyé válik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük